Links

Relevante Links om bogholderi, skat, regnskab

Vi har samlet en række relevante Links til nyttige sider som du kan bruge til Regnskab og Bogholderi.

Frihedens Regnskab vil vi gerne hjælpe dit Firma til at få overskud igennem den økonomiske overblik.

Ofte er man som Ejer af en virksomhed så tidpresset at man ikke lige har tid til det vigtige – nemlig at tjene penge med det man elsker.

Når du driver en virksomhed har du brug for hurtig overblik over hvor du er nød til at stramme op eller hvornår du skal investere på nyt.

Her kan man ikke bare bruge tommelfingeren men man har brug for at se det sort på hvidt.
På den højre side kan du finde nogle værktøjer som kan være en vejviser til dig.

Skal du vide mere eller vil du gerne at vi hjælper din virksomhed er du velkommen til at kontakte os igennem vores kontaktformular.

  • Her kan du finde genveje til f.ex dine personlige skatteforhold. Skat 2017 – Skat 2018, omregistrering eller håndværkerfradrag.
  • Erhvervsstyrelsen arbejder for at skabe de bedste rammer for virksomhedernes vækst og udvikling i hele Danmark. Det er fundamentet for vores velfærd og velstand.
  • Find den rigtige rettighedstype. Patenter, varemærker og designbeskyttelse er forskellige typer af enerettigheder. Hvilken du skal bruge afhænger af hvilken slags idé, du vil beskytte.
    Opfindesler, Navn og Logo eller Design
  • Skal dit Firma arbejde sammen med andre EU Lande finder du her alle oplysninger du skal bruge. Hvordan vil “Brexit” have påvirkning lige på dit Firma.
  • Som erhvervsdrivende har du en række pligter med hensyn til bogføring og udarbejdelse af regnskab mv. du skal bl.a. være opmærksom på følgende…
  • Find regnskabsprogram. Her får du et overblik over regnskabsprogrammer som passer til den mindre virksomhed.