Vores expertise

Bogføring, Fakturering, Regnskab, Moms, Skat, Kreditor og Debitor

Finansbogholderi 

Vi bogfører jeres virksomheds bilag og transaktioner, ind- og udbetalinger. Vi anvender gerne det bogføringssystem system dit firma plejer at bruge. Selv arbejder vi mest med e-conomic. Moms, afgifter og skat – Når vi tager hånd om dine regnskabsopgaver, sørger vi for, at moms, afgifter og skat bliver indberettet og betalt rettidigt. Afstemning af regnskabet – Afhængigt af vores aftale, afstemmer vi kontiene i regnskabet hver måned eller kvartal, debitorer eller kreditorkonti, anlægsaktiver, bank, kasse. 

Fakturering

Vi sørger gerne for din fakturering eller registrering af indbetalinger. Debitorstyring – Når man har en mindre virksomhed er denne post ofte den tunge. Vi håndterer rykkerprocedure og inddrivelse samt eventuelle indsigelser/tvister mellem virksomheden og dens kunder. Kreditorer – Bliver dine regninger betalt i tid.

Andre opgaver

Sammen kan vi kan hurtig finde ud af, hvordan vi får dækket netop din virksomheds behov. Løn- og personaleadministration – Medarbejdere medfører administration. Udbetaling af løn er eksempel på opgave, vi tager os gerne af denne opgave. Webshop – Er du startet med en webshop og har brug for hjælp med opsætningen eller bogføring? Vi kan guide eller hjælpe dig på din vej. Har du brug for en egen webshop kan vi også hjælpe med det. Vi anbefaler Prestashop.

Hvorfor os

Vi tilbyder

 • Professionel, effektiv og korrekt bogføring!
 • Bogholderi hvor du kun betaler for den tid vi bruger på netop dit firma!
 • Vores kunder skal føle, at vi er en del af deres virksomhed og at de får fuldt udbytte af deres bogholderi.

Hvem er Frihedns Regnskab ApS

Simone Ruf Bogholder

Simone Franziska Ruf

er ejer af Firma Frihedens Regnskab ApS og arbejder er startet med sit eget Firma i mere end 10år siden.
Hun elsker at arbejde med tal og hjælper sine kunder på et højt niveau.

Email Us

Har du et spørgsmål 
Send os gerne en e-mail!

13 + 11 =

Relevante Links om bogholderi, skat, regnskab

Vi har samlet en række relevante Links til nyttige sider som du kan bruge til Regnskab og Bogholderi.

Frihedens Regnskab vil vi gerne hjælpe dit Firma til at få overskud igennem den økonomiske overblik.

Ofte er man som Ejer af en virksomhed så tidpresset at man ikke lige har tid til det vigtige – nemlig at tjene penge med det man elsker.

Når du driver en virksomhed har du brug for hurtig overblik over hvor du er nød til at stramme op eller hvornår du skal investere på nyt.

Her kan man ikke bare bruge tommelfingeren men man har brug for at se det sort på hvidt.
På den højre side kan du finde nogle værktøjer som kan være en vejviser til dig.

Skal du vide mere eller vil du gerne at vi hjælper din virksomhed er du velkommen til at kontakte os igennem vores kontaktformular.

 • Her kan du finde genveje til f.ex dine personlige skatteforhold. Skat 2017 – Skat 2018, omregistrering eller håndværkerfradrag.
 • Erhvervsstyrelsen arbejder for at skabe de bedste rammer for virksomhedernes vækst og udvikling i hele Danmark. Det er fundamentet for vores velfærd og velstand.
 • Find den rigtige rettighedstype. Patenter, varemærker og designbeskyttelse er forskellige typer af enerettigheder. Hvilken du skal bruge afhænger af hvilken slags idé, du vil beskytte.
  Opfindesler, Navn og Logo eller Design
 • Skal dit Firma arbejde sammen med andre EU Lande finder du her alle oplysninger du skal bruge. Hvordan vil “Brexit” have påvirkning lige på dit Firma.
 • Som erhvervsdrivende har du en række pligter med hensyn til bogføring og udarbejdelse af regnskab mv. du skal bl.a. være opmærksom på følgende…
 • Find regnskabsprogram. Her får du et overblik over regnskabsprogrammer som passer til den mindre virksomhed.